Arv og testamenter

Arv er en meget vigtig indtægtskilde for Dansk Kræftforskningsfond og sikrer, at vi kan uddele penge til kræftforskning.

Dansk Kræftforskningsfond er fritaget for at betale boafgift til staten. Det betyder, at arv der testamenteres til fonden ubeskåret går til kræftforskning.

Ved et testamente kan Dansk Kræftforskningsfond indsættes som arving til hele den disponible formue, til en del af formuen, eller til et bestemt beløb.

Dansk Kræftforskningsfond anbefaler, at man ved oprettelse af et testamente rådfører sig med en advokat, der kan rådgive om testamenteringen.

Legal Desk

Gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, www.legaldesk.dk, som vil lave dit testament helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv.

Du laver nemt og sikkert dit testamente med Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkelig adgang til en PDF-version på deres platform.

Du kan oprette dit testamente gratis her https://www.legaldesk.dk/dokumenter/arv/testamente

Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30%-løsningen (https://www.legaldesk.dk/artikler/30-loesningen).

Ønsker du at læse mere og blive klogere på, hvad du kan bestemme i et testamente, kan du
gøre det her (https://www.legaldesk.dk/dokumenter/arv/testamente).

Du gør en stor forskel, når du tænker os ind i dit testamente. Tak for det.

Legat

Ønsker du ikke at oprette et helt testamente, men blot donere et bestemt pengeløb kan du blot
lave et gratis legat hos Legal Desk.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt
med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et
legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som et selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Dansk Kræftforskningsfond her www.https://www.legaldesk.dk/dokument/1834

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar (www.https://www.legaldesk.dk/artikler/vejledning-til-notar) eller to vitterlighedsvidner (www.https://www.legaldesk.dk/artikler/hvad-er-vitterlighedsvidner), som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30 %-løsningen (https://www.legaldesk.dk/artikler/30-loesningen).