Arv og testamenter

Arv er en meget vigtig indtægtskilde for Dansk Kræftforskningsfond og sikrer, at vi kan uddele penge til kræftforskning.

Dansk Kræftforskningsfond er fritaget for at betale boafgift til staten. Det betyder, at arv der testamenteres til fonden ubeskåret går til kræftforskning.

Ved et testamente kan Dansk Kræftforskningsfond indsættes som arving til hele den disponible formue, til en del af formuen, eller til et bestemt beløb.

Dansk Kræftforskningsfond anbefaler, at man ved oprettelse af et testamente rådfører sig med en advokat, der kan rådgive om testamenteringen.

Legal Desk

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, www.legaldesk.dk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag.

Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk, hvor du løbende vil blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil), og hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Dansk Kræftforskningsfond her www.https://www.legaldesk.dk/dokument/1834

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar (www.https://www.legaldesk.dk/artikler/vejledning-til-notar) eller to vitterlighedsvidner (www.https://www.legaldesk.dk/artikler/hvad-er-vitterlighedsvidner), som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30 %-løsningen (https://www.legaldesk.dk/artikler/30-loesningen).